O nama

“Kuća koja voli svoje ljude”

“Mi u Logičkoj matrici nastojimo biti drugačiji – fokus je na ljudima, zadovoljstvu zaposlenika i klijenata. Tim pristupom održavamo kvalitetu usluga na najvišoj razini. U odnosu sa zaposlenima najvažnije osobine su: motiviranost, inicijativa i fleksibilnost. Timski rad i čvrsta radna etika su baza svih baza.”

Naša misija

Vjerujemo da je ključ uspjeha upravo u isporuci usluge iznad očekivanja, u rušenju granica i stvaranju promjena. Vodimo se individualnim pristupom svakoj projektnoj ideji – mi nismo ovdje samo da  pružamo savjete, mi vodimo naše klijente do ostvarenja ciljeva.

Naša vizija

Partnerskim pristupom promičemo održivi gospodarski rast zajednica i poslovnih subjekata. Svojim stručnim znanjem u području poslovnog savjetovanja vodimo i podupiremo naše klijente u stvaranju razlike u našem okruženju. Neumorno radimo kako bismo osigurali da naši projekti budu uspješni i značajni za sve uključene subjekte i korisnike bez financijskih korekcija. Nastojimo uspostaviti odnose i rezultate koji su u stanju proći test vremena, vodeći se načelom održivosti projekata.

Naše vrijednosti

Autentičnost – Radimo po pravilima struke, ali uvijek ostajući vjerni svojim uvjerenjima.

Iskrenost  – Tim vođen zajedničkom strašću za kreiranjem promjena i stvaranjem novih vrijednosti.

Integritet  – Dokazujemo vrijednost dijelima i rezultatima, ne riječima.

Povezivanje – Gradimo dugoročnu, održivu poslovnu suradnju s našim klijentima, s naglaskom na povjerenju i isporuci najkvalitetnije usluge.

Ljudskost – Poštovanje prema drugima omogućuje nam da pokažemo profesionalnost koju očekuju suradnici i klijenti. Na taj način gradimo timski duh i stabilno okruženje koje je nužno za pružanje izvrsne usluge našim klijentima.

Izvrsnost – Kombinacijom znanja naših stručnjaka i provjerene metodologije rada, pružamo usluge na najvišoj razini kvalitete.

Trebate

Savjet?