Savjet u pravom smjeru
Ako želite pobijediti, morate prvi proći kroz cilj
Savjetom do postizanja cilja
Previous
Next

Naziv projekta

LM KLIK Logička matrica-kvaliteta, lakoća informiranost, kompetentnost.

Kratki opis projekta

Projektom je unaprijeđena poslovna web stranica poduzeća Logička matrica d.o.o. uključujući prilagodbu pametnim telefonima i tabletima te optimizaciju domene (preglednost i upotrebljivost weba, internetska komunikacija i web analitika). Projektom je izrađen redizajn web stranice te je povećana preglednost i upotrebljivost web stranice u svrhu veće dostupnosti i preglednosti, online komunikacija s poduzećem te su uvedeni alati za web analitiku s ciljem preciznijeg detektiranja i prilagodbe potrebama klijenata.

Ciljevi i očekivani rezultati

Cilj projekta je unaprjeđenjem web stranice poboljšati prisutnost na tržištu, vidljivost usluga te pojačati tržišnu poziciju i konkurentnost. Projektom je podignuta kvaliteta web stranice, izvršena je prilagodba korisniku, te povećana prisutnost poduzeća Logičke matrice na tržištu. Svrha projektnih aktivnosti je veća primjena i poboljšanje internet rješenja u prezentiranju i prodaji usluga na duži rok i neposredno nakon provedbe projektnih aktivnosti. Očekivani rezultati projekta su povećana konkurentnost Logičke matrice, veća vidljivost i veći tržišni udio, primjena mrežnih marketinških rješenja, vidljivosti usluga i korištenje digitalne tehnologije.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU

Ukupna vrijednost projekta s PDV-om iznosi 50.000,00 HRK, a iznos koji sufinancira EU iznosi 28.000,00 HRK ukupno prihvatljivih troškova.

Razdoblje provedbe projekta

Razdoblje provedbe projekta je od 4. veljače 2019. do 4. svibnja 2019. godine.

Kontakt osoba za više informacija:

Renata Šeperić Petak,

E-mail: renata@logickmatrica.eu,

tel/fax: 01/4647029

Dodatne informacije o EU fondovima i natječajima možete pronaći na stranici https://strukturnifondovi.hr/

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.